TILAA YRITTÄJÄ-LEHTI
54€ / VUOSI

TÄMÄ ON MAAILMAN PARAS YRITTÄJÄ-LEHTI

Miksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että kyseessä on ainoa aikakauslehti, joka on tehty yrittäjille kokoon katsomatta. Se puhuu sinun kieltäsi ja antaa näkökulmaa yrittämiseen Suomessa. Autamme yrityksiä menestymään. Yrittäjä-lehti on myös palkittu sekä maailman että Suomen yhtenä parhaimmista ammatti- ja järjestölehtien uudistuksista.

Yrittäjä
jakautuu neljään osaan:

Aluksi
&

ALUKSI TUTUSTUMME YRITTÄJIIN

Lehden alussa ääneen pääsevät uudet,omaperäiset ja palkitut yrittäjät. He kertovat liikeideoista, tavoitteista sekä unelmista. Myöhemmin yrittäjät ilmiantavat omia esikuviaan. Jokaisella on omat inspiraation lähteensä. Joillekin esikuva on toinen yrittäjä. Osa on saanut vaikutteita menestyvästä yrityksestä. Kurkistamme myös viiden vuoden päähän. Mitä silloin tapahtuu?

1 x Yrittäjä

Jenni Pirinen perusti liikkuvan parturi-kampaamon, joka menee sinne, missä asiakkaat ovat.

3 x Yrittäjä

Lehdon siskosten yritys tekee koruja, joiden tuotosta osa käytetään Itämeren hyväksi.

Vuonna 2023

Otamme kristallipallon käteen ja kurkistamme vuoteen 2023. Pitääkö yrittäjän tietää jo jotain, mitä tapahtuu viiden vuoden kuluttua? Miten siihen voi valmistautua? Miten digitalisaatio ja IoT eli esineiden internet muuttavat maailmaa – ja mistä löytyy uusia markkinoita?

Syvenny
&

SYVENTÄVIÄ AVAUKSIA ARKEEN

Alun jälkeen lehti syventyy ilmiöihin, menestykseen ja keksintöihin. Millaiset ilmiöt ja trendit nousevat? Miten niihin pitää valmistautua? Kuinka luon menestyneen yrityksen? Mitä se vaatii?
Yrittäjälle ilmiö voi olla arkinenkin. Myyntimiehen tuska, palvelujen tarjoaminen turisteille, kasvun ennustaminen tai monet eri tavat, joilla tullaan yrittäjiksi.

Ilmiö

Tutustumme vaikkapa nuoriin fysioterapeutteihin Hannakaisa Mäkitaloon ja Hanna Teerialhoon, jotka ostivat firman pomoltaan Iiris Rönnbladilta – joka edelleen käy töissä myymässään yrityksessä.

Menestystarina

Menestyvät yrittäjät tekevät asioita aina toisin. He etsivät ratkaisua arkiseen ongelmaan tai osaavat valmistaa, myydä ja markkinoida kilpailijoitaan paremmin.
E-ville-verkkokaupastaan tunnettu Ville Majanen perusti yrityksensä Hongkongiin. E-ville työllistää myös Suomessa.

Yhdessä
&

YHDESSÄ PARAS TULEE

Olemme yhdessä yrittäjän arjessa. Yrittäjät ovat kuin perhe, joista jokaisella on oma käännekohtansa, pakkomielteensä ja innostuksen aiheensa. Käännekohta ei suinkaan ole aina negatiivinen. Muutos vaatii rohkeutta ja suunnitelmallisuutta. Välillä rohkeutta on niin paljon, että suunnitelmat jäävät taustalle.

Käännekohta

Nuori leipomoyrittäjä Mikko Hietala sai potkut palkkatyöstä ja ryhtyi yrittäjäksi. Sen jälkeen hän koki 400 prosentin liikevaihdon kasvun puolessa vuodessa, kävi konkurssiuhan alla ja sai syöpädiagnoosin.
Käännekohdassa tutustumme välillä myös valtakunnallisesti tunnettuihin yrittäjiin

Lopuksi
&

LOPUKSI HYÖTYÄ JA HYVINVOINTIA

Lehden lopuksi tarjoamme kiinnostavia juttuja startup-maailmasta. Esittelyssä ovat niin ensimmäisellä rahoituskierroksella olevat, maailmanvalloituksesta haaveilevat pienet digiyritykset kuin Piilaaksoon jo matkanneet menestyjät.
Välillä ääneen pääsevät myös reStartupit eli omistajanvaihdoksen kokeneet yritykset

Yrittäjän työkalut

Kiireisellä yrittäjällä ei ole aikaa huonojen työvälineiden kanssa rimpuilemiseen. Älypuhelin taitaa olla tärkein työkalu, siksi esittelemme ja vertailemme uusia malleja ja niihin saatavia sovelluksia.
Tietokoneet ja tulostimet ovat yhtä lailla jokapäiväisessä käytössä. Opastamme myös, kuinka yrittäjä käyttää erilaisia some-palveluja työnsä osana ja apuvälineenä sekä luovii eteenpäin digitalisaation maailmassa.

Halki, poikki ja pinoon

Autamme yrittäjää myös voimaan paremmin. Tässä osiossa annamme vinkkejä vaikkapa siihen, kuinka nukumme paremmin, miten jumpataan koneen ääressä kiristyneet hartiat tai kuinka ollaan parempia pomoja yrittäjinä.

Tilaa yrittäjä lehti

Tilaus jatkuu kestotilauksena niin pitkään kuin itse haluan kulloinkin voimassa olevaan tilaushintaan (nyt 54 € /vuosi/6 lehteä). Sinulla on oikeus irtisanoa tilauksesi koska tahansa, Kustantajalla on kuitenkin oikeus veloittaa tilaajalta jo saadut lehdet KSL:n 6. luvun 16 § 6. mukaisesti (peruuttamisoikeuden puuttuminen).