TILAA YRITTÄJÄ-LEHTI
54€ / VUOSI

TÄMÄ ON MAAILMAN PARAS YRITTÄJÄ-LEHTI

Miksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että kyseessä on ainoa aikakauslehti, joka on tehty yrittäjille kokoon katsomatta. Se puhuu sinun kieltäsi, tulkitsee lähelläsi olevia asioita ja antaa näkökulmaa yrittämiseen Suomessa. Autamme yrityksiä menestymään. Meillä on vain kaksi mottoa: Tämä ei saa olla liian vakavaa! Me emme myöskään valita!

Yrittäjä
jakautuu neljään osaan:

Aluksi
&

ALUKSI TUTUSTUMME YRITTÄJIIN

Lehden alussa ääneen pääsevät uudet, mielenkiintoiset ja palkitut yrittäjät. He kertovat liikeideoista, tavoitteista sekä unelmista. Myöhemmin yrittäjät ilmiantavat omia esikuviaan. Jokaisella on omat inspiraation lähteensä. Joillekin esikuva on toinen yrittäjä. Osa on saanut vaikutteita menestyvästä yrityksestä. Kurkistaa myös kahden vuoden päähän. Mitä silloin tapahtuu?

3x Yrittäjä

Harri Koski on ”hullu professori”. Hänen yrityksensä Mad Professor Amplification tekee laadukkaita kitarapedaaleja ja vahvistimia, vieläpä herkullisissa väreissä. Kotimaanmyynti on lähtenyt kasvamaan hyvin. Siitä huolimatta vientiin menee yhä 95 prosenttia tuotannosta. Koski sanoo olevansa tyytyväinen, kun markkinoille alkoi tulla kiinalaisia kopioita. ”Silloin on jotain tehty oikein.”

Vuonna 2017

Otamme kristallipallon käteen ja kurkistamme vuoteen 2017. Pitääkö yrittäjän tietää jo jotain, mitä tapahtuu kahden vuoden kuluttua? Miten siihen voi valmistautua? Esimerkiksi vientiyritykset etsivät jatkuvasti uusia markkinoita. Asiantuntijat povaavat, että Intiaan kannattaa nyt panostaa. Samoin Afrikan maat ovat toinen potentiaalinen kohde. Erityisesti eteläinen Afrikka houkuttaa.

Syvenny
&

SYVENTÄVIÄ AVAUKSIA ARKEEN

Alun jälkeen lehti syventyy ilmiöihin, menestykseen ja keksintöihin. Miten ja miksi ilmiöt nousevat? Miten niihin pitää valmistautua? Kuinka luon menestyneen yrityksen? Mitä se vaatii? Ja minkälaisia luomuksia Suomen pellepelottomat oikein keksivät?

Ilmiö

Yrittäjälle ilmiö voi olla arkinenkin. Myyntimiehen tuska, kasvun ennustaminen tai oman sydämen sykkiminen. Yksi valovoimaisimmista ilmiöistä on teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush.

Modz on kehittänyt diabetes-lapsille tarkoitetun verensokerimittarin. Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Salla Koski (vas.), talousjohtaja Carita Rajala ja myynnistä vastaava Peik Schulman kertoivat hissipuheen, miten rahoittajia houkutellaan mukaan.

Menestystarina

Menestyvät yrittäjät tekevät asioita aina toisin. He etsivät ratkaisua arkiseen ongelmaan tai osaavat myydä ja markkinoida kilpailijoitaan paremmin. Muotikuun Jaana Varkki-Terho on yksi menestyjistä, tyllihameiden kuningatar. Hän rakentaa yhdessä miehensä Tony Terhon kanssa Muotikuusta entistä vahvempaa brändiä. Yrityksellä on yksi etu muihin nähden: kilpailijoita ei ole Suomessa.

Yhdessä
&

YHDESSÄ PARAS TULEE

Olemme yhdessä yrittäjän arjessa. Yrittäjät ovat kuin perhe, joista jokaisella on oma käännekohtansa, pakkomielteensä ja innostuksen aiheensa. Käännekohta ei suinkaan ole aina negatiivinen. Muutos vaatii rohkeutta ja suunnitelmallisuutta. Välillä rohkeutta on niin paljon, että suunnitelmat jäävät taustalle.

Käännekohta

Pekka Hyysalo on yrittäjä, jolla on suuri sydän ja vieläkin suurempi ASENNE. Toimittaja Lotta Tammelin kirjoitti näin, kun hän oli tavannut Hyysalon: ”Pekka Hyysalon tapaaminen on järisyttävää. Ensiksi tunnet sääliä, sitten itket ja naurat yhtä aikaa ja lopulta tunnet enää sääliä itseäsi kohtaan, sillä et koskaan tule yltämään Hyysalon tasolle ihmisenä”. Tähän kiteytyy kaikki.

Pakkomielle

Jokaisella yrittäjällä on oma pakkomielteensä. Yksi haluaa matkata Ladalla Tšernobyliin, toinen taas seikkailee jahtimatkoilla eri puolilla maailmaa. Ida Kukkapuron pakkomielle on avanto. Joka sunnuntai kuudelta hän istuu kaltaistensa seurassa saunassa ja naureskelee sisällään olevalle järjettömälle äänelle. Lämmöstä hän astelee laiturille, vetää henkeä ja pulahtaa jääkylmään veteen.

Lopuksi
&

JAKSAA LOPUKSI YLLÄTTÄÄ

Lopuksi, vapaa-aika on kaikille tärkeää oman työhyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Vapaa-aikaan mahtuu niin matkailua kuin vähän luksustakin. Yrittäjät myös kertovat, mitä heille on tapahtunut tähän mennessä. Kerromme myös, minkälainen James Bond olisi joensuulaisena taksiyrittäjänä.

Matkalla

Suomen maineikkaimpia grillikioskeja yhdistävät vuosia samoina säilyneet ruokalistat, salaiset reseptit ja kaukaakin syömään tulevat asiakkaat. Jos joskus otat suunnaksi Tampereen, et voi jättää Pispalassa sijaitsevaa Vaakon Nakkia väliin. Ja etenkään sen legendaarista Kuumaa koiraa. Klassikko herättää ulkopaikkakuntalaisissa epäilyä ja paikallisissa ihailua. Kuuma koira on sokeroitu munkkipossu, jonka välissä on makkara. Tomi Hartikainen puhuu Vaakon Nakista jo instituutiona.

Ylimääräiset osinkorahat on mukava sijoittaa luksukseen. Ei kuitenkaan yltiöpäisesti, sillä yrittäjä on tarkka rahoistaan. Näin ollen luksusta on hyvä olla vain sopivasti, jopa vähän. Suomalaiset yrittäjät osaavat valmistaa hienoja luksustuotteita, joita toiset yrittäjät ja kuluttajat haluavat ostaa. Joukkoon kuuluvat mukavat kengät, vähän tykimpi ruohonleikkuri, löylyjen jälkeiset nautinnot, dynaamiset tukipohjalliset, vadelmanpunainen vene tai vaikka syntisen hyvä suklaakuutio.

Tilaa yrittäjä lehti

Tilaus jatkuu kestotilauksena niin pitkään kuin itse haluan kulloinkin voimassa olevaan tilaushintaan (nyt 54 € /vuosi/6 lehteä). Sinulla on oikeus irtisanoa tilauksesi koska tahansa, Kustantajalla on kuitenkin oikeus veloittaa tilaajalta jo saadut lehdet KSL:n 6. luvun 16 § 6. mukaisesti (peruuttamisoikeuden puuttuminen).